Ny buestreng?

Skyter ikke bua som før?

Det er mye som skal stemme for at ei compoundbue skal fungere optimalt! Jeg kikker gjerne over bua di og sjekker oppsett, deler og vedlikehold.

Reparasjon

Jeg tar strengskiftet for deg, og hjelper med å få bua satt opp igjen etterpå. Om du har buestreng selv, betaler du bare for jobben. Om jeg skal lage buestreng for deg, betaler du bare for strengen, og får jobben på kjøpet. Et komplett håndlaget strengsett til compound bue koster mellom 1300 og 1500kr. Om jeg bygger strengen og får montere den, gir jeg garanti mot peeprotasjon.

Priser

Verkstedarbeid prissettes med 500kr/time, med èn time som minstepris. I tillegg kommer deler og eventuell frakt.


Jeg tar imot buer fra hele landet, ta kontakt på forhånd, så finner vi best mulig måte å sende på sammen.

Jeg driver også en nettbutikk der jeg selger bueutstyr. Jeg bidrar gjerne med råd til utstyrsvalg, og kan skaffe en stor bredde av bueutstyr. Om du har ei gammel bue du ikke vil ha lenger, kan jeg også være behjelpelig med salg av denne. I noen tilfeller kan det være aktuelt at jeg kjøper den av deg. Vær imidlertid obs på at det som regel vil bety strengbytte og service, så prisen blir deretter. Du tjener mye  mer på å selge bua selv, men det er i alle fall en måte å bli kvitt den raskt og sikkert på.

Salg

Det meste kan fikses! Ta kontakt, også ser vi hva vi kan gjøre for deg! Jeg har lang erfaring med reparasjon av skader fra tørrskudd, avsporing og annet, og kan stort sett hjelpe så lenge delene er tilgjengelig.


Jeg har også skrevet et lite blogginnlegg om hvordan man kan unngå skade på bua si. Sjekk det ut her:

https://buebua.no/blogs/info-om-buer-og-bueskyting/ikke-odelegg-compoundbua-di-guide-til-hvordan-unnga-skader